Köpvillkor

Allmänt

För att handla hos oss måste du vara myndig. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra försäljningsvillkor och samtycker till att uppgifter om namn, personnummer, adress, telefonnummer och e-postadress registreras i vårt kundregister.

Personuppgifter

För att kunna handla hos oss krävs att du fyller i de uppgifter som efterfrågas.

Uppgifterna kan också komma att användas för vår marknadsföring, till exempel för utskick av erbjudanden, om du har angett att du vill ha det.

Personuppgifterna hanteras i enlighet med gällande personuppgiftslagstiftning. Mer information om vår hantering av dina personuppgifter finns i vår integritetspolicy.


Ångerrätt

Ångerrätt gäller inte för digitala produkter och tjänster. Digitala produkter och tjänster klassas som en tjänst som inte kan återlämnas då det är en så kallad direktkonsumtion.

Betalning

Hos oss kan du välja på följande betalningsalternativ:

• Kortbetalning •

• Delbetalning •

Kortbetalning med VISA eller Mastercard

Kortbetalning tillhandahålls av Stripes och sker genom att kontokortsnumret krypteras och transporteras direkt till banken. Stripes använder standarden SSL som är bland de säkraste systemen för e-handelstransaktioner. Detta innebär att ingen obehörig kan få tillgång till dina kontokortsuppgifter.

Delbetalning

Önskas delbetalning kontakta oss på nordictrading4@gmail.com

Integritetspolicy

Nordic Trading 4 Yous integritetspolicy kan du läsa mer om Här.

Disclaimer

Ingenting som delas här med medlemmar ska anses som finansiell rådgivning eller köp/sälj rekommendation. Varje medlem ansvarar för all typ av handel med olika instrument och ansvarar för kännedom av eventuella risker. Handel med terminer, aktier och optioner samt kryptovalutor innebär en betydande risk för förlust och är inte lämplig för alla investerare.

Du ansvarar för alla risker och ekonomiska resurser du använder och för det valda handelssystemet. Du bör inte ägna dig åt handel om du inte till fullo förstår arten av de transaktioner du ingår och omfattningen av din exponering för förlust. Om du inte helt förstår dessa risker måste du söka oberoende råd från din finansiella rådgivare.