Kolgrå Fyrkant Industri Logga-2

Vårt Team

Nordic Trading

Linda Jonsson

Trader

Mitt Motto är: Ingenting är omöjligt. Jag är en ensamstående mamma med ett litet hus på landet. Innan uppstarten av Nordic Trading har jag jobbat med högspända kablar och drivit instagramkontot: nothing_is_impossibl3. Gillar utmaningar och göra det som ibland känns omöjligt. Att möta motgångar för att tids nog förvandla de till framgångar.

Johan Lakén

Trader

Jag älskar mitt trading jobb så jag kan bestämma över min egna tid och kunna vara ute i natur och kunna laga god mat och umgås med min familj och vänner. Jag ser Nordic Trading som ett unik forum för alla människor att kunna ha möjlighet att lära sig SMC. Jag vill lära ut det jag har i min ryggsäck till alla andra där ute med! 

Jiar Mawlod

Trader

Jag älskar att daytrada! då Jag tradar fasta tider får Jag mycket fritid över varje dag. Jag håller stora delar av utbildningen och har mycket stjärntider vilket är super kul. Tid utöver trading så tillbringar jag den med familj och mina hundar för det mesta. Annars åker jag hoj sommartid och skruvar vintertid.

Robert Norberg

Support/ Projektledare

Att samordna saker är det roligaste som finns, men nu börjar trading bli lika kul då jag omger mig med väldigt duktiga personer! Jag har varit egenföretagare så gott som hela mitt liv och projektet Nordic Trading är det mest intressanta jag har fått äran att vara med i! Att kunna jobba själv med företag gör att jag hela tiden kan vara flexible om familjen vill hitta på något vilket betyder väldigt mycket för mig.

Oliver

Trader

Mitt namn är Oliver och jag är 25 år, för tillfället är jag bosatt i Uppsala men är uppvuxen lite norr om Stockholm. De fyra senaste åren har jag jobbat heltid inom det militära och har de två senaste åren lagt min lediga tid på att studera marknaden och grafer. Det absolut sista året har jag nördat ner mig i “Smart money concepts” och genom det lyckats bli funded på både MyForexFunds och FTMO. Mitt nästa steg är att göra trading till mitt heltidsjobb!

Anders Ericsson

Trader

Trading är en ständig utmaning i livet, man kan hela tiden finslipa sin strategi och sitt psyke för att försöka optimera sin trading. Därför tycker jag trading är kul, för att man ständigt utmanar sig själv och försöker bli bättre! Detta är även en generell livssyn jag försöker ha, att hela tiden ta mig an nya utmaningar som är lärorika och kan utveckla mig till en bättre individ eller ge mig mer erfarenhet i olika livssituationer. Jag tror att allt är möjligt bara man bestämmer sig för att genomföra det!